1. Start med at gå til 'Skema' og opret de klasser i skemaet som skal indgå i forløbet

 2. Gå til menuen 'Forløb' og tryk på 'Opret forløb

 3. Giv forløbet et navn (evt. billede), beskrivelse og en samlet pris for hele forløbet

 4. Vælg hvilke prisgrupper forløbet skal vises i, og der hvor forløbet er til salg for kunder

 5. Hvis der skal være mulighed for at tilmelde sig et forløb efter det er startet, tjek af i 'Tillad køb efter start', og vælg hvor mange klasser der minimum skal være tilbage af forløbet for at kunden fortsat kan tilmelde sig til de resterende klasser. YOGO regner selv ud, hvad prisen er for de resterende klasser baseret på, hvor mange klasser der er tilbage når kunden tilmelder sig.

 6. Hvis du ønsker at kunder skal have mulighed for at aflyse enkelte klasser i forløbet, tjek da af i 'Tillad at kunden aflyser enkelte klasser'. Nu kan du vælge hvilke klassetyper eleven skal have mulighed for at tilmelde sig i stedet for den aflyste klasse.

 7. Hvis du ønsker at alle andre elever (som ikke er tilmeldt forløbet) skal have mulighed for at tilmelde sig enkelte klasser i et forløb i et givet tidsrum inden klassestart for at give mulighed for at fylde holdende op, kan dette gøres ved at tjekke af i boksen 'Gør klasser tilgængelig for alle før start' og derefter indstille i hvor god tid dette skal være muligt.

 8. Hvis der skal sendes e-mail ved køb, tjek af i 'Send e-mail til kunden ved køb'

 9. Tryk på 'Gem og fortsæt

 10. Vælg nu de klassetyper som skal indgå i forløbet og datoen for den første dag i forløbet. Der kommer nu en liste med klasser.

 11. Tryk på 'Vælg' ud fra de specifikke klasser som indgår i forløbet.

 12. Tryk herefter på gem. Tillykke - du har nu oprettet dit første forløb som er klar til salg :)

Fandt du dit svar?