Opsætning af Livestream:

 1. Gå til 'Indstillinger' --> 'Livestream' --> 'Aktiver livestream'.

  OBS: Livestream koster 1,60 DKK pr. deltager/underviser pr. 60 minutter (inklusiv underviser). Dvs. at f.eks. en klasse på 60 minutter med 20 livestream-deltagere koster 33,60 kr. Det bliver lagt oven i jeres månedlige faktura.

 2. Gå derefter ind i jeres ’PRISER’, tryk ind på hver enkelt medlemskab/kort. I feltet 'Gælder til klassetyper, livestream', skal man vælge de klassetyper, som I vil give adgang til livestream tilmelding.

 3. Herefter skal man, når man opretter en klasse i "Skema", vælge i feltet 'Livestream' hvorvidt det skal være en ren livestreamklasse, eller både fysisk og livestream.

Når det er sat op, er det klar til brug i skemaet og jeres elever, som har et gyldigt medlemskab/adgangskort, kan nu tilmelde sig. Alle tilmeldte elever vil automatisk modtage en e-mail med link til klassen, og ellers kan de også altid nemt finde livestreamen via deres kundeprofil eller direkte i skemaet.

Det er en god idé at teste funktionen et par gange før man bruger det.

Sådan TESTES Livestream:

 1. Du skal bruge 2 enheder: én til lærer (som sender stream), og én til medlem (modtager).

 2. Gå til ‘SKEMA’ I admin og opret en test-klasse til samme dag (livestreams kan kun startes på dagen de er planlagte). Husk at markere med enten ’Fysisk klasse + livestream’ eller ’Kun livestream’, og sætte maks. antal deltager til mere end 1.

 3. Log ind med din kundeprofil og tilmeld dig med livestream. Hvis ikke du kan det, så tjek om du har givet dit medlemskab/adgangskort mulighed for det (læs livestream opsætnings-guide; step 2.)

 4. Log ind som underviser, og tryk ’Åbn Livestream’ på test-klassen. Du har nu mulighed for at indstille kameravinkel osv.

 5. Tryk ‘Start Livestream’ når du er klar, og vent til knappen viser ‘Online’.

 6. At smile er frivilligt - men nu sender du direkte!

 7. Log ind som medlem og tryk ‘Åbn Livestream’, enten gennem skema eller forsiden din kundeprofil.

Fandt du dit svar?